Kaldajat (gjenaratorët e nxehtësis)

Home/Ngrohja qendrore/Kaldajat/Kaldajat (gjenaratorët e nxehtësis)

Kaldajat (gjenaratorët e nxehtësis)

In Stock

0.00

Quantity:
Krahaso

AS-Term ofron për tregun e Kosovës kaldajt me lëndë djegëse të ngurtë të prodhuesit të njohur
TOPLING. Pruduktet e tipit Eco TOP dhe BT kanë një përparësi të dukshme në raport me
brendet tjera për arsye sepse shkallën e shfrytëzimit e ka 94%, janë të dizajnuara në mënyrë të
përkryer ashtu që të përshtaten në qdo hapësirë. Kaldajat TOPLING janë me garancion 5 vjeqar.
TOPLING ofron të gjitha modelet e kaldajave nga 24 kW deri në 5MW.
Kaldajat TOPLING janë të certifikuara sipas standardit:
ISO 9001, 14001, 18001, 9723 EC, DIN EN ISO 3834-3

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaldajat (gjenaratorët e nxehtësis)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your custom content goes here. You can add the content for individual product
Back to Top