Rreth nesh

Ballina / Rreth nesh

Kush jemi ne?

.

.

.

AS Term SH.P.K. është kompani e formuar në vitin 2013 me seli në Prishtinë me shtrirje të aktivitetit në tërë territorin e Kosoves. Kompania AS Term ofron gamë të gjerë të produkteve cilësore nga fusha e ngrohjes qëndrore, ujësjellësit, kanalizimit, ventilimit dhe klimatizimit.

Laramania e produkteve me çmime të volitshme duke mos e neglizhuar asnjëherë kualitetin si dhe bashkëpunimi me kompani lidere rajonale dhe botërore na jep mundësinë për diferencim në tregun e brendshëm.

Nga viti 2018 AS Term hap filialet e saj në qytetin e Prizrenit dhe Pejës për të qenë sa më afër klientit.

Çka ofrojmë?

.

.

.

Ngrohja qendrore
Panelet solare
Pompa termike
Sistemi i ventilimit
Ujesjelles
Kanalizimi

Çdo produkt tek ne shitet me garancion dhe asistencë teknike nga stafi i specializuar. Poashtu ofrojmë mbështetje teknike në implementimin e projekteve të mëdha. Kompania e siguron transportin e mallit për konsumatorët e saj brenda tërë territorit të Kosovës.

Misioni i kompanisë është vetëdijesimi i kliëntëve për efiçiencën e energjisë në kuadër të ngrohjes dhe ftohjës me fokus në mbrojtjën e mjedisit.

Vizioni ynë është zgjerimi i kompanisë në tregun rajonal me fokus në mbrojtjën mjedisore sipas standardeve të BE-së.

Back to Top