HomeAbout usRreth nesh

AS Term

AS Term shpk është kompani e formuar në vitin 2013 me seli në Prishtinë me shtrirje të aktivitetit në tërë territorin e Kosoves. Kompania AS Term ofron gamë të gjerë të produkteve cilësore nga fusha e ngrohjes qëndrore, ujësjellësit, kanalizimit, ventilimit dhe klimatizimit.
Laramania e produkteve me çmime të volitshme duke mos e neglizhuar asnjëherë kualitetin si dhe bashkëpunimi me kompani lidere rajonale dhe botërore na jep mundësinë për diferencim në tregun e brendshëm.
Çdo produkt tek ne shitet me garancion dhe asistencë teknike nga stafi I specializuar. Poashtu ofrojmë mbështetje teknike në implementimin e projekteve të mëdha. Kompania e siguron transportin e mallit për konsumatorët e saj brenda tërë territorit të Kosoves.
Misioni I kompanisë është vetëdijësimi I klientëve për efiçencen e energjisë në kuader të ngrohjes dhe ftohjes me fokus në mbrojtjen e mjedisit.

Vizioni jonë është zgjerimi i kompanisë në tregun rajonal me fokus në mbrojtjen mjedisore sipas standarteve te BE-së.

Jemi te hapur per bashkepunim:

Na kontaktoni:
info@astermks.com
astermks@gmail.com
 
ORARI PUNES
E Hëne – E Shtune 8:00 – 17:00, E Diell MBYLLUR
QENDRA E THIRRJEVE
+383 (0) 45 800 040
Pikat tona:

Rruga e hekurudhave nr 27,
10000 Pristina, Kosovo

Tek rrethrrotullimi Vitomiricë – Rozhajë
30000 Pejë, Kosovo

Rruga Driton Islami
70000 Ferizaj, Kosovo

Ngrohje
Klimatizim
Ventilim
Ujësjellës

Na ndjekni ne faqen tone:

AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

AL