Të gjithaKolektor i dyshemesë – KAN-Therm

SKU: N/A

Përshkrimi

Kolektori i shpërndarjes KAN-Therm  përdoret në sistemin e ngrohjes së dyshemesë së ujit. Ai është përgjegjës për shpërndarjen e saktë të ftohësit rreth qarqeve, dhe gjithashtu mund të kontrollojë temperaturën e ujit dhe presionin në sistem. Installedshtë instaluar shpejt dhe lehtë në një sistem të gatshëm dhe ka shërbyer për shumë vite për të ruajtur një klimë të rehatshme të brendshme. Krehër për dyshemenë e ngrohtë është bërë prej bronzi me cilësi të lartë dhe ka dimensione kompakte.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL