Të gjithaKondicioneri TCL – montim ne mur

SKU: N/A

Përshkrimi

Njësitë mur VG kanë një dizajn jashtëzakonisht elegant dhe kompakt (dizajni “KC”), i cili është i përshtatshëm për instalim si në zyra ashtu edhe në ambiente banimi. Paneli i përparmë i njësisë është i pajisur me një ekran të tejdukshëm për të shfaqur temperaturën e ajrit dhe mënyrat e funksionimit; nëse është e nevojshme, leximet e ekranit mund të fiken nga telekomanda.

Kondicioneri ka funksione të tilla të dobishme si modaliteti (ECO), modaliteti i fuqisë së lartë (TURBO), kohëmatësi ditor (TIMER), modaliteti i natës (SLEEP), si dhe një panel modern kontrolli informues me një ekran me ndriçim të pasmë. Mund të lidhet me një panel kontrolli me mur me tela.

Për njësitë e brendshme të llojit të murit, përdoret një valvul i largët (ERV). Distanca nga valvula në njësinë e brendshme nuk duhet të kalojë 5.0 m, shpërndarja përfshin një kabllo lidhje 2.5 m, nëse keni nevojë të instaloni valvulën në një distancë më të madhe, blini aksesorin EEV-LW5.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL