Të gjithaPompat termikeKondicioneri TCL (njësia e brendshme)

SKU: N/A

Përshkrimi

Blloqet e brendshme me presion të lartë të tipit të kanalit VF1 janë krijuar për të punuar me një rrjet kanali në distancë të gjatë dhe janë të aftë të sigurojnë presion statik falas deri në 200 Pa (për të gjitha modelet nga 6.3 në 14.0 kW).

Blloqet përdoren, si rregull, për lokale të mëdha tregtare, ku kërkohet vendosja e kanaleve të ajrit në distanca të konsiderueshme dhe me një distancë të konsiderueshme nga zonat e marrjes dhe shpërndarjes së ajrit të përpunuar.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL