Të gjithaKaldajatKospel – kalda elektrike

SKU: N/A

Përshkrimi

Kospel EKCO.L2M është një version i modifikuar i vitit 2020 i linjës së famshme të kaldajave të serisë EKCO.L2. Një automatizim i varur nga moti është shtuar në dizajn, me një kontrollues që rregullon mënyrën e funksionimit të bojlerit në varësi të temperaturës së jashtme. Seti përfshin një sensor të jashtëm të ajrit dhe një rezervuar zgjerimi me një vëllim prej 6 litrash.

Kaldaja elektrike EKCO mund të jetë një burim i pavarur i nxehtësisë ose të punojë së bashku me kaldaja të tjerë si një burim rezervë. Kontrolli i duhur do të sigurojë komoditet të lartë termik të përdorimit dhe aftësinë për të zgjedhur mënyrat individuale të funksionimit. Kaldaja përgjigjet shpejt ndaj ndryshimeve të temperaturës duke përdorur një sistem të kontrollit të energjisë me 6 faza, duke siguruar kursime të konsiderueshme të energjisë.

Paneli i kontrollit siguron vendosjen dhe shikimin e parametrave të funksionimit të bojlerit. Kryen zgjedhjen automatike të mënyrës së energjisë, e cila ndikon ndjeshëm në kursimin e konsumit të energjisë elektrike. Siguron rregullimin e temperaturës së bartësit të nxehtësisë në intervalin nga 20 në 85 ºC. Njësia e energjisë përbëhet nga elementë elektronikë të kalimit të gjysmëpërçuesit, siguron funksionim të besueshëm dhe të qetë të bojlerit. Çelësi termik – fik energjinë në rast emergjence. Mbron njësinë e ngrohjes dhe përbërësit elektronikë të bojlerit nga dështimi.

Përparësitë kryesore:

  • – Kontrolli elektronik dhe elementet e besueshëm të ndërprerjes gjysmëpërçuese
  • – Modulimi automatik i energjisë
  • – Rregullimi i temperaturës së ftohësit në sistemin e ngrohjes, diapazoni: nga 20 ° C deri në 85 ° C
  • – Fuqia nga 4 kW në 36 kW

2 vjet garanci.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Rron Kryeziu

    AL