Të gjithaPompat termikeLG Therma V Hydrokit Mural

SKU: N/A

Përshkrimi

LG Therma V Hydrokit Mural

 

Kompresor i fuqishëm rrotullues BLDC:

Therma V Wall Split është e pajisur me një kompresor të fuqishëm i cili paraqet magnet neodiumi dredha-dredha i përqendruar minimizon kompresion i optimizuar dhe rritur COP deri në 8% (40 Hz) në krahasim me Compest Standard.

Gold Fin është dizenjuar për të ofruar qëndrueshmëri të jashtëzakonshme edhe në pjesën më të madhe kërkuese.
Ai përfshin një shtresë rrëshire epoksi që së bashku me filmin hidrofil parandalon ujin ,grumbullohet në pendën e shkëmbyesit, duke zvogëluar lagështinë, duke rritur qëndrueshmërinë,duke ulur ndjeshëm kostot e funksionimit dhe mirëmbajtjes.

Teknologji e kontrollit të lartë:

LG Therma V si një produkt mjaft teknologjik falë veçorive të tilla interesante si kontrolluesi i ri, lidhja Wi-Fi ose integrimi aplikacioni inteligjent ThinQ. Përveç kësaj, aftësia për të rregulluar paraprakisht njësinë dhe për të kursyer vendosja në një SD kartë për konfigurimin e mëvonshëm e bën të lehtë instalimin.

 • Efikasitet i lartë i energjisë.
 • Temperatura e daljes së ujit deri në 57oC.
 • Intuitiv.
 • I zgjuar ThinQ.
 • Këmbyes rezistent ndaj korrozionit me veshje Gold Fin.
 • Projektuar e optimizuar për ngrohje / freskim të dyshemesë, mbështjellje dhe prodhim të ACS.
 • Certifikimi KEYMARK / NF-PAC / MCS / EHPA.

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL