TermostatetSALUS – Termostat pompe për ngrohje qendrore dhe ujë të nxehtë

SKU: N/A

Përshkrimi

TIPARET :

  • Projektuar për të kontrolluar pompën CH dhe pompën HW
  • Funksionon në parimin e ndryshimit të temperaturës
  • Funksioni anti-ndalim
  • Alarm zanor
Furnizimi  230 V AC 50 Hz
Konsumi i energjisë  2 W
Temperatura e funksionimit  -10 – 50˚C
Vlerësimi maks  6 A
Diapazoni i matjes së temperaturës  0 – 99˚C
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës  5 – 80˚C për CH
 10 – 85˚C për HW
Gjatësia e telit të sensorit  1,2 m
Dimensioni [mm]  W-155 H-70 D-35

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL