Të gjithaBojleratAkumulues uji KODSAN – 100 deri 5000 litra

SKU: N/A

Përshkrimi

Diapazonet e modelit KAT janë nga 100 litra deri në 5000 litra. Përdoret për
ruajtjen e ujit të ngrohtë shtëpiak në temperatura që nuk i kalojnë 95 ° C. Ai minimizon
humbjet e nxehtësisë dhe përdoret në ndërtime të tilla si vila, ndërtesa apartamentesh,
spitale, hotele, konvikte, salla sportive dhe ambiente industriale.

Presioni i funksionimit 10 Bar
Presioni i provës 13 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 95ºC

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL