Të gjithaPompat termikeLG THERMA V HEAT PUMP

SKU: N/A

Përshkrimi

 

Therma V R32 Monobloc

Njësia më e përparuar kompakte e Pompave të Nxehtësisë Ajër në Ujë deri më tani, e aftë për të

jep fuqinë e vlerësuar si në nxehtësi ashtu edhe në të ftohtë deri në -7oC.

 

Modeli i parë kompakt në treg me R32:

Kjo njësi e re operon me R32, një ftohës shumë më miqësor ndaj mjedisit që siguron një përgjigje më të mirë të punës, duke rritur performancën, duke ulur ngarkesën e së njëjtës dhe duke arritur 65oC, temperaturë ideale për prodhimin e ujit sanitare të nxehtë.

 

Kompresori i ri i lëvizjes:

Kompresori i ri i zhvendosjes është krijuar për të siguruar performancë dhe qëndrueshmëri më të lartë. Me një dizajn më të përparuar, por më të thjeshtë, arrihet një funksionim më i qetë ndërsa shtrihet diapazoni i tij i funksionimit.

 

Veshje fin e zezë oqean në këmbyes:

Veshja mbrojtëse e baterisë Ocean Black Fin është projektuar për qëndrueshmëri të jashtëzakonshme edhe në mjediset më të kërkuara. Ai përfshin një shtresë rrëshire epoksi që së bashku me filmin hidrofil parandalon akumulimin e ujit në pendën e shkëmbyesit, duke zvogëluar lagështinë, duke rritur qëndrueshmërinë dhe duke ulur ndjeshëm kostot e funksionimit dhe mirëmbajtjes.

 

Teknologji e kontrollit të lartë:

Me kontrolluesin e ri, lidhjen Wi Fi, integrimin me aplikacionin Smart ThinQ dhe konfigurimin paraprak të njësisë, LG Therma V R32 Monobloc qëndron si një produkt shumë teknologjik i adaptueshëm për çdo situatë.

 

 

 • Efikasitet i lartë i energjisë (SCOP 4.45 / A +++ *).
 • Performancë e shkëlqyeshme në temperaturë të ulët (100% në -7oC).
 • Diapazon i gjerë i funksionimit.
 • Ftohës R32 me performancë të lartë.
 • Projektuar e optimizuar për ngrohje / freskim të dyshemesë, mbështjellje dhe prodhim të ACS.
 • Komponentët hidraulikë të përfshirë në njësinë gjithçka në një.
 • Nuk kërkohet instalimi i ftohësit.
 • Certifikuar nga KEYMARK / MCS / EHPA

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL