Të gjithaMulti SplitKasetë tavani kompakte LG

SKU: N/A

Përshkrimi

Gama e re e kasetave kompakte të tavanit të LG janë të përshtatshme në mënyrë ideale për ambiente të vogla tregtare. Ky model CT09R.NR0 vlerësohet me 2.5kw dhe vjen i plotë me njësinë e brendshme me kontrollues të telekomandës dhe njësi të jashtme. Këto njësi kasetë kompakte LG mund të sigurojnë ngrohje dhe ftohje gjatë gjithë vitit dhe përdorimin e ftohësit më të fundit R32 dhe janë shumë më të lira se sa përdorimi i ngrohjes elektrike

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL