Të gjithaMulti SplitLG Multi Inverter

SKU: N/A

Përshkrimi

Njësia e jashtme e LG MU5R30.U40 pompë nxehtësie dhe kondicioner ajri përdor kontrollin më të fundit elektronik të inverterit për të dhënë A ++ rendiment të energjisë të vlerësuar si në mënyrën e ngrohjes ashtu edhe në atë të ftohjes. Mund të keni të pajisura me deri në 4 njësi të brendshme, njësitë e brendshme janë njësitë e brendshme të montuara me standard standard të LG-së në mur. Këto njësi të brendshme kanë 4 funksione funksionimi të cilat janë ngrohja, kondicionimi i ajrit, dehidifikimi dhe modaliteti vetëm i ventilatorit për të siguruar kontrollin e klimës gjatë gjithë vitit. Ne gjithashtu kemi pajisje të plota të përshtatshme për këto sisteme. Çdo njësi e brendshme vjen me kontrolluesin e vet plotësisht funksional me opsionet e shtuara të një kontrolluesi fiks muri, lidhja Wi-Fi është përfshirë gjithashtu në njësitë e brendshme. Njësitë e jashtme të LG kanë një shtresë të gishtave prej ari për të siguruar mbrojtje me jetë të gjatë kundër korrozionit.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL