Pompat termikeLG Therma V Wall Split Hydromodul

SKU: N/A

Përshkrimi

LG Therma Wall Split me Hydromodul

Zgjidhja perfekte për ata që duan të integrojnë njësinë në mjedisin e tyre
ujë i ngrohtë i brendshëm dhe sanitar nën një format elegant dhe ekskluziv.
Rezervuari ACS prej 200 litra + 40 litra rezervuar inercie:

Kombinimi i të dy depozitave kursen hapësirë në kohë dhe në instalimi.
Përveç kësaj, rezervuari 40 inç i inercisë rrit
besueshmërinë e funksionimit dhe mbron njësinë e jashtme në procesin e shkrirjes.

 

Qarku i dytë i ngrohjes:

Duke përdorur një valvul përzierje, strehimi mund të sektorizohet në dy qarqe, duke siguruar kështu temperaturën e dëshiruar për secilin mjedis.

  • Efikasitet i lartë i energjisë (klasa ErP A ++).
  • Temperatura e daljes së ujit deri në 58oC.
  • Zgjidhje e gjitha në një me rezervuarin ACS (200l) + rezervuarin e inercisë (40l).
  • Këmbyes rezistent ndaj korrozionit me veshje Gold Fin.
  • Projektuar e optimizuar për ngrohje / freskim të dyshemesë, mbështjellje dhe prodhim të ACS.
  • Certifikimi KEYMARK / EHPA.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL