TermostatetSALUS – Kontrolluesi i motit i sistemeve të integruara të ngrohjes

SKU: N/A

Përshkrimi

Kontrolluesi MULTI MIX është një pajisje elektronike universale e avancuar teknologjikisht, e udhëhequr nga moti, duke lejuar përdoruesin të kontrollojë dhe mbikëqyrë mbi një instalim të tërë ngrohjeje, si dhe burimet kryesore ose shtesë të nxehtësisë (si gazi, vaji, kaldaja me pelet, pompat e nxehtësisë ose zjarrit dhe dru kaldaja me gazifikim). Kontrolluesi rregullon dy miksera së bashku me qarqet CH dhe HW. Ai gjithashtu mund të kryejë kontroll mbi tufën hidraulike dhe tamponin dhe gjithashtu panelin diellor dhe burimin shtesë të nxehtësisë si për shembull sobat. Një tipar opsional është një modul ueb, i cili siguron mundësinë për të parë dhe modifikuar parametrat e kontrolluesit MULTI MIX.

TIPARET

 • Menaxhimi i integruar i nxehtësisë
 • Shumë mundësi dhe rregullimi i lehtë i rregullatorit për instalimin (shumë skema hidraulike)
 • Funksionim intuitiv nga një panel me prekje me ngjyra
 • Kontrolli i motit bazuar në kthesat e ngrohjes
 • Zbulimi i verës / dimrit
 • Aftësia për tu kombinuar me termostatet e dhomës
 • Kontrolli i pompave të qarkut dhe burimeve të ngrohjes
 • Rregullimi i butë i valvulave tre-drejtuese të përzierjes
 • Funksionimi me një tufë hidraulike ose tampon
 • Montimi në mur
Furnizimi me energji elektrike  230 V AC 50Hz 3 (3) A
Hyrjet e temperaturës   T1 – temperatura e jashtme
 T2 – temperatura kryesore e burimit të nxehtësisë (tufë hidraulike)
 T3 – temperaturë shtesë e burimit të nxehtësisë
 T4 – mikser 1 temperaturë
 T5 – mikser 2 temperaturë
 T6 – temperaturë HW
 T7 – temperaturë kolektori diellor
 T8 – temperatura e tamponit të rezervuarit
Hyrjet pa tension  TP1, TP2, TP3 – hyrjet e termostateve të dhomës
Daljet e tensionit (230 V)  6 pompa qark ngrohje,
 aktuatorë 230 V 2 me kontroll të valvulave përzierëse 230V
Daljet pa tension NO / COM / NC   kontrolli kryesor i burimit të ngrohjes
Daljet e kontrollit 0-10V   kontrolli kryesor i burimit të ngrohjes
Shkalla e mbrojtjes  IP20
Temperatura e ambientit  T50
Dimensioni [mm]  W-340 H-225 D-60
Pesha  1300 g


Seti përfshin:
– sensori i temperaturës në natyrë CT6-P – 1 copë.
– sensori i kontaktit të temperaturës së sipërfaqes (zhytës)  CT10-X  – 5 copë.
– kunja dhe vida (për montim në mur) 

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL