TermostatetSALUS – Moduli i releit

SKU: N/A

Përshkrimi

TIPARET:
Moduli i releit RM-16A hap dhe mbyll qarkun në mënyrë që të ndikojë në punën e pajisjeve të tjera.

Disa përdorime të modulit RM-16A me produktet e tjera SALUS tregohen më poshtë:
1. Lidhja e termostatit me rele të tensionit të lartë 230 V (p.sh.VS30RT200ERT20ERT30ERT50VS10HTRPBTRP) me një kazan me gaz i cili kërkon dalje të tensionit të lirë NO / COM ose NC / COM.

2. Lidhja e rregullatorit të temperaturës SALUS me rele NO / COM (p.sh.091FL) me kontrollin e bojlerit i cili kërkon dalje NC / COM (dalja NC / COM normalisht kërkohet në kontrollet e bojlerit të karburantit të ngurtë).

3. Lidhja e marrësit që transmeton fuqi më të lartë sesa lejohet nga rele në një rregullator. Konsumi maksimal i energjisë elektrike të marrësit nuk mund të kalojë 16 A.

4. Lidhja e pajisjeve të tjera përveç aktuatorëve elektro termikë me qendrën e instalimeve elektrike (KL06-MGJ66NSBGJ66RF10 FIKSKL10RF) p.sh nëse dëshironi të lidhni një pompë ose një dyshek elektrik për ngrohje në vend të një aktuatori elektro termik.

Fuqia  16 A / 250 V AC, 4000 VA
Furnizimi me energji elektrike  230 V AC 50 Hz
Hyrja JO / COM  Lidhja e rregullatorit me rele të tensionit të lirë NO / COM
Hyrja SL  Lidhja e një rregullatori me stafin e tensionit 230 V
Dimensioni [mm]  W-47 H-47 D-20

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL