TermostatetSALUS – Sensori i dritares / dyerve

SKU: N/A

Përshkrimi

Sensori i dritares OS600 është një pajisje e vogël, pa tel, që zbulon kur një dritare është e hapur ose e mbyllur dhe e raporton këtë tek aplikacioni Smart Home SALUS iT600. Ky produkt duhet të përdoret me portën SALUS Smart Home.

TIPARET

  • Paralajmërim përmes aplikacionit Smart Home kur hapet një dritare / derë
  • Mund të rrisë efikasitetin e sistemit të ngrohjes kur përdoret me termostate HTR-RF përmes motorit të rregullave Smart Home
  • Mund të lidhet me pajisje të tjera iT600 përmes motorit të rregullave Smart Home
  • 5 vjet garanci

Furnizimi me energji elektrike:

2 x bateri AAA

Standard pa tel:

2.4Ghz Zigbee

Madhësia (mm):

W-59 H-59 D-18

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL