TermostatetSALUS – Sensori në distancë shtese per paketen iT500 – iT300

SKU: N/A

Përshkrimi

Sensori në distancë iT300.
Kjo është e nevojshme vetëm nëse keni nevojë për kontrollin e temperaturës në dy zona në shtëpinë tuaj (zonimi). Zonimi ju jep kontroll të përmirësuar të temperaturës dhe rehati në shtëpinë tuaj. Gjithashtu përmirëson efikasitetin e energjisë.
I pershtatshem me iT500 dhe iT300.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL