TermostatetSALUS – Termostat solar

SKU: N/A

Përshkrimi

PCSOL 201 është një kontrollues mikroprocesor me ekran grafik dhe sistemin e funksionimit TOUCH & PLAY. Intendedshtë menduar për kontrollimin e qarqeve diellore. Mund të përdoret me pompa diellore me Efiçiencë të Lartë të kontrolluara me sinjal PWM dhe dalje H pa volt.

TIPARET

 • Kontrolli PWM i pompës së EFIKASITETIT T HIGH LART
 • Sistemi operativ TOUCH & PLAY
 • Shumë skema diellore për të zgjedhur
 • Mundësia për të lidhur 4 temp. sensorë PT 1000 (përfshirë CT6-PT1000  dhe  CT6W-PT1000  )
 • Fikja e ngrohësit kur dielli fillon të funksionojë
 • Funksioni i ndalimit të pompës pasi të keni arritur maksimumin. temp të rezervuarit
 • Funksioni i rënies së nxehtësisë pasi të keni arritur maksimumin. temp të rezervuarit
 • Periudhat kohore për ngrohës
 • Alarm inteligjent – identifikimi i situatave të alarmit
 • Funksioni antifriz
 • Llogaritja e nxehtësisë së rikuperuar
 • Vizualizimi i energjisë së rikuperuar nga ikja e ditëve të fundit
Hyrjet e matjes
(tension i ulët)
 4 hyrje të temperaturës
Hyrjet / daljet e tjera
(tension i ulët)
 Dalja (H) 5-6 V / 0,1 A (DC)

Dalja PWM për kontrollimin e pompës diellore (vetëm P1)

Sinjali i freguencës PWM  200 Hz
Niveli i sinjalit  5 V
Dixhital  5 ÷ 100%
Daljet e tensionit të lartë  Dalja P1, P2: 230 V / maksimum 0,5 A (AC)
Furnizimi me energji elektrike  230 V (AC), 50 Hz. Unë = 1,02 A *
Aftësia e ngarkesës P1, P2  jo më shumë se 0,5 A (AC) / dalje
Kushtet e funksionimit  0 ° ≤ Ta 40 ° C, lagështia 10-90%, pa kondensim
Shkalla e mbrojtjes  IP 20
Pesha  280 g
Përmasat [mm]  W-140 H-95 D-40

* Marrja e energjisë vetëm nga kontrollori është 0,02 A (1,5 W)

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL