TermostatetSALUS – Termostat digjital i dyshemes

SKU: N/A

Përshkrimi

HTRP230 është një termostat elegant dhe i saktë 230V i programueshëm, i dhomës së ekranit. Ky termostat tërheqës, modern është krijuar posaçërisht për t’u përdorur për aplikime të ngrohjes në dysheme. Me ndërprerje të heshtur, teknologji Triac, modulim të gjerësisë së impulsit (PWM), një ekran dixhital i madh, i lehtë për t’u lexuar dhe i programueshëm plotësisht për oraret kohore dhe të nxehtësisë, është zgjedhja perfekte për një zgjidhje të kontrollit të ngrohjes nën dysheme, të programueshme, dixhitale.

TIPARET

 • Solucion elegant i montuar në sipërfaqe
 • Termostat i kontrollit të grupit (HTR230 dhe HTRS230)
 • Programim individual ose i paracaktuar
 • Funksioni i mbrojtjes së valvulave (VPF)
 • Ekran me ndriçim me butona të ndjeshëm në prekje
 • Funksioni i rregullueshëm i kthimit të natës
 • Sensori opsional i dyshemesë FS4000
 • Modulimi i Gjerësisë së Pulsit (PWM)
 • Ngrohja ose ftohja
 • 5 vjet garanci

Tensioni:

230 V AC, + -10%, 50/60 Hz

Prodhimi:

230 V: 1,8 W

Ndërrimi maksimal

0,5 amp

Diapazoni i kohëzgjatjes:

5 ° C- 35 ° C

Madhësia (mm):

85 x 85 x 25

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL