TermostatetSALUS – Termostat elektronik i dhomës me kabllo

SKU: N/A

Përshkrimi

RT310 është një termostat i dhomës me kabllo, elegant, i thjeshtë për t’u instaluar dhe përdorur.

TIPARET

 • Ndërrimi i voltit të lirë dhe 230V
 • Modaliteti i gjumit
 • Mbrojtja nga ngricat
 • Garanci 5 vjeçare
 • Operacion i thjeshtë

TIPARE TË REJA

 • Dizajn bashkëkohor
 • Instalim i lehtë

Furnizimi:

Bateri 2xAA

Ndërrimi maksimal:

3 (1) Një SPST

Hyrje dalje:

0-230V

Shkalla:

5 – 35 ° C

Madhësia (mm):

W-96 H-96 D-27

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL