TermostatetSALUS – Termostat i dhomës i programueshem

SKU: N/A

Përshkrimi

SALUS RT500 – TERMOSTATI I DHOMAVE PROGRAMUESE RT500 është termostat i dhomës i programueshëm me 5/2 ose 7 ditë, i cili është krijuar për të siguruar kontrollin automatik të kohës dhe temperaturës për të gjitha aplikimet e ngrohjes qendrore në familje. RT500 mund të ndërrojë pompat qarkulluese, kaldaja dhe valvulat e motorizuara. Qëlluar aty ku pronari i shtëpisë ka një larmi të nevojave për ngrohje nga dita në ditë, termostati RT500 ju jep një njësi të mbushur me karakteristika, por ende ruan thjeshtësinë për përdoruesin. Ky eshte versioni me kabell.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL