TermostatetSALUS – Termostat solar

SKU: N/A

Përshkrimi

PCSOL 150 është një kontrollues mikroprocesor me ekran grafik dhe sistemin e funksionimit TOUCH & PLAY. Intendedshtë menduar për kontrollimin e qarqeve diellore.

TIPARET

 • Sistemi i përdorimit miqësor dhe i thjeshtë i Touch & PLAY
 • Dizajn tërheqës
 • I lexueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Vizualizimi LED
 • Mundësia për të lidhur 2 temp. sensorë PT 1000 (përfshirë CT6-PT1000  dhe  CT6W-PT1000  )
 • Funksionimi i qarkut themelor diellor
 • Funksioni i çaktivizimit të pompës pasi të keni arritur maksimumin. temp të rezervuarit
 • Alarm inteligjent – identifikimi i situatave të alarmit
 • Mbrojtja e rezervuarit dhe kolektorit nga mbinxehja
Inputet e matjes  Temperatura e kolektorit diellor (T1, terminalet 9 dhe 10)
temperatura e rezervuarit dhw (T2, terminalet 11 dhe 12)
Prodhimi i tensionit të lartë  Kontrolli i qarkut të pompës DHW CWU

P1 (terminalet P1L dhe P1N): 230 V / 0,5 A

Furnizimi  30 V, I = 0,52 A *, 50 Hz
Tensioni nominal i impulsit  2500 V
Shkalla e mbrojtjes  IP 20
Pesha  280 g
Dimensioni [mm]  W-140 H-95 D-40

* Marrja e energjisë vetëm nga kontrolluesi është 0,02 A

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Rron Kryeziu

  AL