Të gjithaKondicioner TCL – lloj i kanalit te holle

SKU: N/A

Përshkrimi

Njësitë e tubave ultra të hollë të VF5 janë të larta vetëm 200 mm (për të gjitha madhësitë), gjë që kursen hapësirën e tavanit pa e nënvlerësuar në mënyrë të konsiderueshme.

Shkëmbyesi i nxehtësisë i formuar posaçërisht në formë V siguron transferim shumë të efektshëm të nxehtësisë me pothuajse asnjë pengesë të lëvizjes së ajrit, duke i bërë njësitë jashtëzakonisht të qeta dhe të rehatshme (niveli i zhurmës 24 dB (A) për modelet 1.8 ~ 2.8 kW me shpejtësi të ulët të ventilatorit) dhe ato mund të përdoren në zona të qeta si dhoma gjumi, dhoma hoteli, etj.

Si opsion, një grilë e shpërndarjes së motorizuar të ajrit me një marrës IR të integruar është i disponueshëm për kontrollin në distancë të rrjedhës së ajrit nga paneli i kontrollit.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL